søndag den 17. september 2017

Next Purchases | Næste Køb

Hey sweeties! There is always a few things that comes along with changing seasons. First of all ;changing weather (obviously), second of all; a hell of a lot new beautiful fashion and beauty items, and third of all; a few months of a broken bank account... Oh and yes I'm very guilty of that already...
Instead if just sighing while I scroll through Asos looking at all the awesome things I can't buy I somehow try to plan out what to buy next month when the next paycheck comes. I must admit it's hard to decide and my shoppinglist on Pinterest is way too long for me to ever manage to buy that much stuff. So in this post I've tried to include some of the things that I will be purchasing first thing next month cause either I'm missing it from my wardrobe or I've just fallen deeply in love with it.


Hej sødeste! Der er altid et par ting som følger med de skiftende sæsoner. For det første; skiftende vejr (åbenlyst), for det andet; en helvedes masse flot ny mode og skønheds-produkter, og for det tredje; et par måneder med en tom bankkonto... Årh og ja det er jeg meget skyldig i allerede...
I stedet for at sukke mens jeg ruller igennem Asos og kigger på alle de ting jeg ikke kan købe, prøver jeg i stedet at planlægge hvad der skal købes næste måned når lønseddelen kommer. Jeg må indrømme at det er svært at beslutte og min shoppingliste på Pinterest er alt for lang til at jeg nogensinde vil formå at købe så mange ting. Så i det her opslag har jeg prøvet at inkludere nogle af de ting, som jeg vil købe som det første næste måned, for enten mangler det i min garderobe eller også er jeg bare blevet dybt forelsket i det. 


Find it here

This is probably the only thing on this list that I actually need and that is a new winter jacket since the one I've loved the past two years has for some reason broke. I'm quite sad about it, but I did find this cute one on Zara and thought that it was a jacket right up my alley. 


Det her er nok det eneste på listen som jeg rent faktisk mangler, og det er en ny vinter jakke, eftersom den jeg har elsket de sidste par år på en eller anden måde er gået i stykker. Jeg er ret ked af det over det, men jeg fandt denne søde én på Zara, og tænkte at det var en jakke lige for mig. 

Find it here

I've been on the search for a dress or skirt with these rose prints that I could use for an everyday use on quite many websites. Then I fell over this one on Topshop and thought it was so cute and would look great with a knit tugged into it and some overknee boots, love it!


Jeg har været på jagt efter en kjole eller nederdel med det her rose-print som jeg kunne bruge til hverdagsbrug på ret mange hjemmesider. Så faldt jeg over denne her på Topshop, og tænkte at den var så sød og ville se skøn ud med en stor strik og nogle overknæet støvler, elsker det!


Find it here

This I kind of need... I do own a lot of shirts, dresses, knits, etc., that would look kind of strange with a bra strap, but might also get too nipply if not wearing any. So I'm kind of in the need of a simple but a bit cute bandeau bra and thought that H&M was quite trusty for that, and I was right.


Denne her har jeg lidt brug for... Jeg ejer en del bluser, kjoler, strik, osv., som ville se lidt underlige ud med en bh-strop, men kunne også blive for nipply hvis der ikke var nogen. Så jeg har lidt brug for en simpel, men lidt sød bandeau bh og tænkte at H&M var ret sikker for det, og jeg havde ret. 


Find it here

I quite adore anything in red right now and I would love to own a pair of red pants like these ones that I found on Asos (cause Asos is just the place for anything). They would be so great for a cute autumn outfit with both a big knit or something a bit more classy.


Jeg elsker virkelig alt i rødt lige nu, og jeg ville elske at eje et par røde bukser som de her jeg fandt på Asos (for Asos er bare stedet for alting). De ville være skønne til et sødt efterårs outfit med både en stor strik eller noget lidt mere classy. 

Find it here

Rimmel Londons lipsticks never get enough love! I own a few that I really love and use quite often so when I looked at my makeup collection and found that I missed a more neutral pink colour I wasn't in doubt that I would be buying that from Rimmel London.


Rimmel Londons læbestifter får aldrig nok kærlighed! Jeg ejer et par stykker som jeg virkelig elsker og bruger ret tit, så da jeg kiggede på min makeup kollektion og så at jeg manglede en mere neutral pink farve, var jeg ikke i tvivl om at jeg ville købe den fra Rimmel London. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar