tirsdag den 2. januar 2018

New Years Eve

Hi lovely! To anybody who hasn't noticed it's 2018! 2017 was the year that past by the fastest but also the slowest. So much has happened but I still managed to get tired of a normal school routine several times. I'm prepared for everything 2018 is going to bring me. Especially, am I looking forward to graduating this summer and have some free time.
With that put aside then I've had probably one of the best New Years Eves of my life. I spend it together with a bunch of boarding school friends that I love and care for still three years after. The evening was seriously wonderful!


Hej elskede! Til hvem end der ikke har bemærket det, så er det 2018! 2017 var det år som forsvandt hurtigst, men også langsomst. Der skete så meget, men jeg formåede alligevel at blive træt af min normale skolerutine mange gange. Jeg er forberedt på alt 2018 smider efter mig. Især, ser jeg virkelig frem til at blive student til sommer og have noget fritid.
Med det lagt til side har jeg nok haft den bedste nytårsaften i hele mit liv. Jeg brugte aftenen med en del efterskolevenner som jeg elsker og holder af stadig tre år efter. Aftenen var seriøst vidunderlig!


Jumpsuit, from H&M but can't be found online (similar) | Shoes (similar)


If you saw my last video you've seen the outfits I considered when choosing my outfit. As predicted I went with the jumpsuit (my friends also convinced me that it was the best look). I love this jumpsuit that I bought in H&M but unfortunately can't be found online. 


Hvis du så min sidste video, så har du set de outfits som jeg overvejede at tage på. Som forudset endte jeg med buksedragten (mine venner overtalte mig til at det var det bedste look). Jeg elsker den buksedragt, som jeg købte i H&M, men uheldigvis findes den ikke på nettet.As the hostess for the party this year then it was a wonderful experience to plan everything out and still be able to enjoy the whole process. It won't be the last time that I host a New Years Eve like this one! 


Som værtinden for festen i år var det en vidunderlig oplevelse at planlægge det hele og stadig være i stand til at nyde hele processen. Det kommer ikke til at være sidste gang, at jeg holder en nytårsaften som denne!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar