fredag den 20. juli 2018

Thoughts On Ending High School - Daydreaming

Honestly my first thought was relief.
I was seconds from breaking into tears when I came out from my last exam, the only reason being pure relief. I've been waiting for that moment for three years and for each day getting more and more nervous, scared and desperate for it to end. Not that I didn't enjoy high school. I honestly loved it. I've had three amazing years at Sct. Knuds Gymnasium. Three years that felt like forever but also passed by in a matter of a blink.
Even though it has been almost three weeks since I graduated then I still don't get that my everyday life the next year will look much more different than it ever has. I'll be working full time but I won't have any commitments. Not really.
Now is my time to figure out what I want for my future and I'm not sure I'm ready for that just yet. I'm not fully ready to commit myself to something that big as my future even though I've had three years to get used to that thought. And at the same time I've had no time to do so the past three years.
The past three years has been insanely busy and stressed out and what I'm mostly ready for now is not my future but having the time to figure myself out. I guess I'm ready for this part of my life to end.


Ærligtalt så var min første tanke lettelse.
Jeg var sekunder fra at bryde ud i tårer, da jeg kom ud fra min sidste eksamen, den eneste grund var ren lettelse. Jeg har ventet tre år på det her tidspunkt, og for hver dag blev jeg mere og mere nervøs, bange og desperat efter at få det til at slutte. Ikke at jeg ikke nød gymnasiet. Ærligt elskede jeg det. Jeg har haft tre fantastiske år på Sct. Knuds Gymnasium. Tre år som har føltes som forevigt, men er også forsvundet ved et blink.
Også selvom det er næsten tre uger siden, jeg blev færdig, forstår jeg stadig ikke helt at mit hverdagsliv vil se mere anderledes ud nu end nogensinde før i det kommende år. Jeg kommer til at arbejde på fuldtid, men jeg har ingen bindinger. Ikke rigtigt.
Nu er min tid til virkelig at finde ud af hvad jeg vil have ud af min fremtid, og det er jeg ikke sikker på, at jeg er klar på. Jeg er ikke klar på at binde mig til noget så stort som min fremtid, også selvom jeg har haft tre år til at vænne mig til tanken. Og på samme har jeg ikke haft nogen tid de sidste tre år.
De sidste tre år har været sindssygt travle og stressende, og det jeg er mest klar på lige nu, er ikke fremtiden, men at have tiden til at regne mig selv ud. Jeg tror, at jeg er klar på at denne del af mit liv slutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar