tirsdag den 27. februar 2018

Promdresses Under 130$/95£/800kr

Hi love! In just four months I've had my last exam and has officially finished high school. I am honestly so excited! On the same exact day I also have prom but I know that a lot of people have it before me and many of my friends are already looking for or have bought their promdress. Therefor I though I would do a few inspiration posts on promdresses.
In this first post about prom I've collected a lot of nice dresses suitable for prom but also for people on a tighter budget. I'm not willing to pay that much for a dress I will only use once and therefor won't buy a dress that costs more than 800 kr(even though that is quite some money too). If you're like me then scroll through for some inspiration on long, medium and short dresses.


Hej elskede! Om bare fire måneder har jeg haft min sidste eksamen og er officielt færdig med gymnasiet. Jeg er ærligt så spændt! På den samme dag har jeg også galla, men jeg ved, at der er mange, som har det før mig, og mange af mine venner som allerede har kigget eller købt gallakjoler. Derfor tænkte jeg, at jeg ville lave et par opslag med lidt inspiration til gallakjoler.
I det første opslag her har jeg samlet et par flotte kjoler, der er passende til galla, men også til folk på et mere stramt budget. Jeg er ikke villig til at betale meget for en kjole, som jeg kun kommer til at bruge én gang, og derfor kommer jeg ikke til at købe en kjole dyrere end 800 kr(selvom det også er mange penge). Hvis du er som mig og leder efter noget inspiration til både lange, medium og korte kjoler så scroll ned.

Long

MediumShort

Ingen kommentarer:

Send en kommentar